06-23584652

Ma t/m vrij: 8.30 t/m 16.30

wijkgerichtezorg@kcoetz.nl

Vragen? Mail ons!

Schermafbeelding 2019-08-08 om 19.35.16
Wijkgerichte zorg

Wijkgerichte zorg

Themakrant 2017

Symposiumkrant Wijkgerichte Zorg
Jaargang 1, editie 1 oktober 2017

Symposium Wijkgerichte Zorg groot succes

Op 18 oktober 2017 vond voor de tweede keer het jaarlijkse symposium Wijkgerichte Zorg plaats. Een kleine 100 inwoners van de regio Zuid-Kennemerland bezochten de Philharmonie in Haarlem. Dit symposium was vrij toegankelijk voor alle ouderen en mantelzorgers. Zij kregen deze middag informatie over het programma Wijkgerichte Zorg. De Wijkgerichte Zorg is 1 januari 2016 gestart door huisartsen en thuiszorgorganisaties uit de regio. Er werd toegelicht wat een Verpleegkundige Ouderenzorg doet. De Verpleegkundige Ouderenzorg is een wijkverpleegkundige met extra kennis en expertise van kwetsbare ouderen. Verpleegkundigen Ouderenzorg en huisartsen werken nauw samen in dit programma. Ook werd uitgelegd dat het informatiepunt van de Wijkgerichte Zorg door iedereen gebeld kan worden om informatie te krijgen over ziekte, zorg en welzijn. Dit informatiepunt wordt bemand door zeer ervaren verpleegkundigen, en is alle werkdagen bereikbaar via 06-23584652. Als bijlage bij deze symposiumkrant treft u de hand-out van de gegeven presentatie aan. 

Alle aanwezigen deden enthousiast mee met de workshop stoelyoga.

In de pauze was een informatiemarkt georganiseerd met verschillende vormen van ondersteuning die mogelijk zijn voor thuiswonende ouderen.

De middag werd feestelijk afgesloten met een optreden van twee shantykoren. Het symposium was een groot succes, en werd door de aanwezigen als leuk en zeer informatief beoordeeld. Ook volgend jaar zal de Wijkgerichte Zorg weer een symposium organiseren dat voor alle inwoners van de regio Zuid-Kennemerland vrij toegankelijk is.

U kunt zich nu alvast aanmelden om de uitnodiging te ontvangen voor het symposium van 2018. U kunt uw adres of emailadres doorgeven aan de Wijkgerichte Zorg via het Informatiepunt 06-23584652 of per email via wijkgerichtezorg@kcoetz.nl. U zult dan ook de volgende editie van de symposiumkrant ontvangen met daarin de uitnodiging. Ook uw vrienden, buren en kennissen kunnen zich hier aanmelden om de symposiumkrant te ontvangen. Voel u vrij om dit in uw netwerk te verspreiden.
Meer informatie over de Wijkgerichte Zorg is terug te vinden op www.wijkgerichte-zorg.nl.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email